ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

ЦЕЛОДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ - "Емоционална пластичност"

Емоционалната пластичност е способността да се освободиш от напрежението, да се отпуснеш и да живееш с повече осъзнатост. Помага на хора с най-различни проблеми: негативна самооценка, преживяно дълбоко разочарование, огорчение, тревожност, депресия, склонност към отлагане, трудна приспособимост и много други.

Емоциите изваждат на повърхността стари истории, като смесват възприятието ни за случващото се в момента с болезнени минали преживявания.

Този уъркшоп може да ти помогне да се помириш с най-тежките си емоции, да развиеш умението да се наслаждаваш на взаимотношенията си, да постигаш целите си и да живееш пълноценно - тук и сега!

Емоционално скованите хора са във властта на негативни мисли, чувства и модели на поведение, които не са полезни и могат да доведат до психически проблеми като депресия и тревожни разстройства.

От друга страна, емоционално пластичните хора притежават гъвкавост на мислите и чувствата, която позволява да се реагира по оптимален начин на ситуациите от ежедневието.

Емоционално пластичните хора разбират, че животът не винаги е лек, но продължават напред, водени от ценностите, в които истински вярват, и преследват най-смелите си и неподвластни на времето цели! Да си емоционално пластичен е от ключово значение за благоденствие и успех. Как да го постигнете? Заповядайте да научите!

* За да усвоите по-лесно настоящето обучение, препоръчваме да посетите "Емоционална интелигентност за възрастни".
 

ЛЕКТОР: Десислава Дамянова - http://bit.ly/2LwSMma

* За записване, проверете в уъркшопи за дата на провеждане.

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.