ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Д-р Пол Екман и PEI

Пол Екман подкрепя Академия за Емоционална Интелигентност (EIA Group) – Великобритания при създаването на Пол Екман Интернешънъл (PEI) под изключителен лиценз, за ​​да направи работата му по-достъпна чрез висококачествени курсове за обучение. Пол Екман Интернешънъл предават това обучение, чрез одобрени обучители и лицензирани центрове по целия свят.

След като работи като професор в продължение на повече от тридесет години, д-р Екман се пенсионира през 2004 г. Следващата му цел е да превърне изследванията си в полезни ресурси за широката общественост. За да направи това, той сформира Пол Екман Груп (PEG) и написва своята популярна книга Emotions Revealed (Емоциите Разяснени). Една по-ранна публикация на книгата “Telling Lies” („Излъжи ме, ако можеш”), също така подтикна националните и регионалните правоохранителни организации да поискат помощ. В отговор Екман разработи онлайн интерактивни обучителни инструменти и лични семинари.

През 2009 г. Пол Екман се обръща към Академия за Емоционална Интелигентност (EIA Group) с предложение да се съчетаят силните страни на двете организации, за да направят емоционалните умения и измамите по-широко достъпни за тези, които искат и имат нужда от тях. Това доведе до създаването на Пол Екман Интернешънъл (PEI), чиято мисия е да „подобри живота чрез развиване на емоционални компетенции и умения за откриване на измама, за да помогне на света да стане по-състрадателен и безопасен”.

Централният офис на PEI се намира в Манчестър, Великобритания, където координира и осигурява качеството на курсовете, които се доставят на организации и физически лица по целия свят, на различни езици, от нейния основен екип и международни партньори, обучители и консултанти.

Десислава Дамянова е основател на Академия за емоционална интелигентност и лицензиран представител на Paul Ekman International за България, сертифицирана да провежда обучения и предава знанията на д-р Пол Екман.

 

Източник:  Paul Ekman International

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.