ОНЛАЙН КОНСУЛТИРАНЕ

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ за Ваше удобство и психическо спокойствие, да не сте в контакт с други хора. Онлайн консултирането е изключително удобно и за българите в чужбина. Осигурете си тихо и свободно от странични интервенции пространство, за да не се разсейвате. Психологическата сесия изисква концентрация на вниманието, спокойствие и поверителна среда.


ОНЛАЙН консултациите са с предварително записване. Изберете една от следните възможности за връзка:

ZOOM / Удобна платформа за дистанционна и конферентна връзка. Ние ще ви изпратим покана с линк на ваш имейл, не е необходимо да инсталирате приложението на компютър или тел. Ако желаете, може да направите регистрация за безплатен достъп до платформата.

VIBER / Необходима е видео връзка, защото психологът черпи информация за анализ не само от разговора, но и от невербален контакт. Поглед, мимика, език на тялото, дишане, движения от страна на клиента, особености на неговото поведение.

SKYPE / Включете се в Скайп поне 5 минути преди сесията и проверете дали микрофонът и камерата работят добре. Можете да ни намерете в скайп, чрез:

  • имейл: eiacademybg@gmail.com
  • тел: 0883707031
  • име: Академия за емоционална интелигентност


Продължителност: 60 мин. / 90 мин. / 120 мин. по Ваш избор с предварително записан час.

За да запишете онлайн консултация, свържете се с АЕИ на 0883 70 70 31 или ни пишете info@eiacademy.bg

Препоръчваме да разгледате екипът на АЕИ за да определите от какъв специалист имате нужда, но ако не сте сигурни - ще ви насочим към правилния човек!

* След като запишете час е необходимо да заплатите по банков път. В случай, че наредите парите същия ден, молим да ни изпратите платежно на посочения имейл.

ЗАПЛАЩАНЕ:
АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
IBAN: BG37UNCR70001523010469
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: "Онлайн консултация"

 

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.