ОНЛАЙН КОНСУЛТИРАНЕ

ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ за Ваше удобство и психическо спокойствие, да не сте в контакт с други хора. Онлайн консултирането е изключително удобно и за българите в чужбина. Осигурете си тихо и свободно от странични интервенции пространство, за да не се разсейвате. Психологическата сесия изисква концентрация на вниманието, спокойствие и поверителна среда.


ОНЛАЙН консултациите са с предварително записване. Изберете една от следните възможности за връзка:

SKYPE / Включете се в Скайп поне 5 минути преди сесията и проверете дали микрофонът и камерата работят добре. Можете да ни намерете в скайп, чрез:

  • имейл: eiacademybg@gmail.com
  • тел: 0883707031
  • име: Академия за емоционална интелигентност

ZOOM / Удобна платформа за дистанционна и конферентна връзка. Ние ще ви изпратим покана с линк на ваш имейл, не е необходимо да инсталирате приложението на компютър или тел. Ако желаете, може да направите регистрация за безплатен достъп до платформата.

VIBER / Необходима е видео връзка, защото психологът черпи информация за анализ не само от разговора, но и от невербален контакт. Поглед, мимика, език на тялото, дишане, движения от страна на клиента, особености на неговото поведение.

Продължителност: 60 мин. / 90 мин. / 120 мин. по Ваш избор с предварително записани часове.

За да запишете онлайн консултация, свържете се с АЕИ на 0883 70 70 31 или ни пишете info@eiacademy.bg

Препоръчваме да разгледате екипът на АЕИ, за да определите от какъв специалист имате нужда, но ако не сте сигурни, ще ви насочим към правилния човек.

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.