ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

MSCEIT

Тестът за емоционална интелигентност Mayer-Salovey-Caruso (MSCEIT) е конструиран от учените Джон Майер, Питър Саловей и Дейвид Карузо от Йейл и Университета в Ню Хемпшир в сътрудничество с Multi-Health Systems Inc. Джон Майер и Питър Саловей са учените дали термина "емоционална интелигентност" на света през 1990 г. 

Тестът измерва емоционалната интелигентност чрез поредица от въпроси и тестове на участника способност за възприемане, използване, разбиране и управление на емоциите. Използвайки въпроси и картинки, базирани на ежедневни сценарии, MSCEIT измерва колко добре хората реагират на социални задачи, четат изражения на лицето и решават емоционални проблеми.

MSCEIT е разработен от традицията за тестване на интелигентността, формирана от нововъзникналото научно разбиране на емоциите и тяхната функция и от първата публикувана мярка за способност, специално предназначена за оценка на емоционалната интелигентност, а именно многофакторна скала за емоционална интелигентност. MSCEIT се състои от 141 елемента и отнема 30-45 минути. 

MSCEIT се използва в корпоративни, образователни, изследователски и терапевтични институции.

 

ОЦЕНЕТЕ ВАШАТА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ СЕГА

Искате да направите MSCEIT за да измерите емоционалната си интелигентност? Това е мярката за златен стандарт! За да научите как да направите теста Mayer-Salovey-Caruso-Emotional-Intelligence-Test и да получите обратна информация за резултатите от нашия управител, експерт по емоционална интелигентност - Десислава Дамянова, свържете се с нас.

За повече информация и записване:

0883 70 70 31 или ни пишете на имейл: info@eiacademy.bg

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.