ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

“ИЗЛЪЖИ МЕ” (LIE TO ME)

“ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ” (LIE TO ME) е убедителната драма, вдъхновена от научните открития на д-р Пол Екман, който може да чете улики, вградени в човешкото лице, тялото и гласът, за да разкрие истината и лъжата в криминални разследвания.

Драмата на Фокс “Lie To Me” е поредица за науката за лъжата. Сериалът с участието на Тим Рот, се фокусира върху екип от експерти на измама, които имат частна агенция, която е сключила договор с правоприлагащи органи, всяка правителствена агенция, корпорации и частни лица, когато те удрят на камък в търсенето на истината. Екипът на Рот работи по най-трудните случаи, когато има мрежа от лъжи, която трябва да бъде разплетена.

Науката за откриване на измама се основава на работата на д-р Пол Екман, който е водещ световен експерт по измама.

Д-Р КАЛ ЛАЙТМАН (Тим Рот) е водещият експерт в света на измамата. Ако излъжеш Лайтман, той ще го види в лицето ти и в позата ти или ще го чуе в гласа ти. Ако свиете рамене, завъртите ръката си или дори леко повдигнете долната си устна, Лайтман ще забележи лъжата. Като анализира израженията на лицето и неволния език на тялото, той може да чете чувства, вариращи от скрито недоволство, сексуално привличане до ревност. Неговата работа му дава знания и умения за да заблуждава другите, както и да открива лъжи. Но както Лайтман знае, научната му способност е едновременно благословение и проклятие в личния му живот, където семейството и приятелите се мамят взаимно толкова лесно, колкото и престъпниците и непознатите.

Лайтман оглавява екип от експерти в Лайтман Груп (The Lightman Group), които подпомагат федералните правоприлагащи органи, правителствени агенции и местна полиция в най-трудните случаи. Д-Р ДЖИЛИАН ФОСТЪР (Кели Уилямс) е талантлив психолог и професионален партньор на Лайтман, който внася баланс в партньорството, като разглежда по-голямата картина, докато Лайтман се фокусира върху детайлите. Той се нуждае от нейното ръководство и прозрение за човешкото поведение, независимо дали го знае или не. ИЛАЙ ЛОКЪР (Брендън Хайнс) е водещ изследовател на Лайтман. Той е се чувства толкова неприятно от човешката склонност да се лъже, че обикновено практикува това, което той нарича „радикална честност“. Той казва всичко на ума си и често плаща цената за това. РИА ТОРЕС (Моника Раймунд) е най-новият член на агенцията и един от малкото "естествени" в областта на откриването на измама. Нейната сурова, необучена способност да чете хора я прави сила, с която хората да се съобразяват.

“ИЗЛЪЖИ МЕ, АКО МОЖЕШ” е създаден от Самюел Баум с изпълнителен продуцент Шон Райън, Брайън Грацър, Дейвид Невинс, Даниел Фол, Самуел Баум, Дан Сакхайм, Ваан Мусекиан, Лиз Крафт и Сара Файн. Д-р Пол Екман е научен консултант. Сериалът е продуциран от Imagine Television съвместно с телевизия 20th Century Fox. Дан Сакхайм режисира премиерния епизод на сериала.

Създателят на "Излъжи ме" и първоначалният изпълнителен продуцент, Самюъл Баум, търси консултантска помощ на д-р Екман, който работи със Секретните служби, Министерството на вътрешната сигурност, както и с правителствени агенции, които ги консултира в области свързани с измама. Сериалът стартира през 2009 година.

 

Източник:  Paul Ekman International

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.