ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

ЕМОЦИОНАЛНА ПЛАСТИЧНОСТ

Емоционалната пластичност е способността да се освободиш от напрежението, да се отпуснеш и да живееш с повече осъзнатост. Помага на хора с най-различни проблеми: негативна самооценка, преживяно дълбоко разочарование, огорчение, тревожност, депресия, склонност към отлагане, трудна приспособимост и много други.

Емоциите изваждат на повърхността стари истории, като смесват възприятието ни за случващото се в момента с болезнени минали преживявания.

Този курс може да ти помогне да се помириш с най-тежките си емоции, да развиеш умението да се наслаждаваш на взаимотношенията си, да постигаш целите си и да живееш пълноценно - тук и сега!

Емоционално скованите хора са във властта на негативни мисли, чувства и модели на поведение, които не са полезни и могат да доведат до психически проблеми като депресия и тревожни разстройства.

От друга страна, емоционално пластичните хора притежават гъвкавост на мислите и чувствата, която позволява да се реагира по оптимален начин на ситуациите от ежедневието.

Емоционално пластичните хора разбират, че животът не винаги е лек, но продължават напред, водени от ценностите, в които истински вярват, и преследват най-смелите си и неподвластни на времето цели! Да си емоционално пластичен е от ключово значение за благоденствие и успех. Как да го постигнете? Заповядайте да научите!

* За да усвоите по-лесно настоящето обучение, препоръчваме да посетите курса "Емоционална интелигентност за възрастни".
____________________________________________________________

ДАТА: 18 и 20 юни

Обучението "Емоционална пластичност" е разделено в две части.

Част 1: 18 юни, вторник, 19:00 - 21:30
Част 2: 20 юни, четвъртък, 19:00 - 21:30

ЛЕКТОР: Симона Станчева

ЦЕНА: 160 лв.

  • Заплащане: АКАДЕМИЯ ЗА ЕИ ЕООД / IBAN: BG21UNCR70001525035826 / BIC: UNCRBGSF / Основание: Емоционална пластичност
  • Отстъпки:
    • Обща такса за двама участници - 300 лв.
    • Обща такса за Емоционална интелигентност и Емоционална пластичност: 300 лв. (Препоръчваме да се посетят последователно обученията Емоционална интелигентност и Емоционална пластичност за по-добро усвояване и надграждане на знанията.)

*В цената са включени кафе, вода, чай и материали за писане!
*Ако желаете фактура е необходимо да изпратите данни при записване. Моля, имайте предвид, че обявената цена е без ДДС.

УЧАСТИЕ:

  • За записване изберете лилавия бутон "Записване" и попълнете формата.
  • При заплащане и невъзможност за посещение или отказал се участник, или поради прекратяване на участие в обучението по други лични причини, таксата не се възстановява. Обучаемият има право да навакса пропуснатия материал при провеждане на следващо обучение.

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.