ИНДИВИДУАЛНИ СЕСИИ С ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА ЩЕ СЕ ЗАПИСВАТ ОТНОВО ПРЕЗ МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Представител на PEI за България

Десислава Дамянова е лицензиран представител на Paul Ekman International, сертифициран експерт да провежда обучения и предава знанията на д-р Пол Екман.

Експерт в "Емоционални умения и компетенции", което включва умения да чете: микроизражения, език на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционална времева линия, емоционален профил, пристрастия, скриптове. Как те се отнасят до емоционалните състояния и чувства и как могат да бъдат управлявани в подкрепа на положителен резултат.

Съвкупността от тези умения е най-дълбоката материя за емоционална интелигентност!

Експерт в "Оценка на истината и доверието". Експерт в анализирането на психологическите процеси, които се случват, когато хората лъжат. Разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Умение да оценява доверието на другите, чрез техните вербални и невербални поведения. Разкриване на лъжи и измами.

За да се научите как да четете емоционалните изражения и скритите чувства на хората, посетете обучение на Десислава Дамянова в Академия за Емоционална Интелигентност.

 

За инфомация: https://www.ekmaninternational.com/associate/desislava-damyanova/

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си