ДЕСИСЛАВА ДАМЯНОВА

Десислава Дамянова е основател на Академия за Емоционална Интелигентност /АЕИ/ в България.

Лицензиран представител на Paul Ekman International, сертифицирана да провежда обучения и да предава знанията на Paul Ekman / д-р Пол Екман в България и чужбина.

Сертифициран треньор от най-добрите школи в света по емоционална интелигентност, език на тялото, микроизражения, емоционални и социални умения.

Сертифициран експерт в "Емоционални умения и компетенции", което включва умения да чете микроизражения, език на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционална времева линия, емоционален профил, пристрастия, скриптове. Как те се отнасят до емоционалните състояния и чувства и как могат да бъдат управлявани в подкрепа на положителен резултат. Съвкупността от тези умения е най-дълбоката материя за емоционална интелигентност. Сертификация в Paul Ekman International - Манчестър, Англия.

Сертифициран експерт в "Оценка на истината и доверието". Експерт в анализирането на психологическите процеси, които се случват, когато хората лъжат. Разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Умение да оценява доверието на другите, чрез техните вербални и невербални поведения. Разкриване на лъжи и измами. Сертификация в Paul Ekman International - Манчестър, Англия.

Сертифициран експерт в тестване, анализ и оценка на емоционалната интелигентност с Mayer-Salovey-Caruso Emotional Intelligence Test (MSCEIT). Джон Майер, Питър Саловей и Дейвид Карузо са психолози със световен принос, които на база дългогодишни проучвания и изледвания, за първи път в историята заговарят за Емоционалната интелигентност и дават на света термина ЕQ. Сертификация в Langley Group - Лондон, Англия.

Медиатор: Вписан в Единен регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието. Сертифицикация в „Професионална Асоциация на Медиаторите в България”.

НЛП коуч: Сертифициран Практик от Международната академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер към ITA. Сертификация в НЛП Тренинг център - София, България.

Експерт по Психобиология: Експерт по откриване на емоционалните конфликти свързани с болестта, дискомфорта или повтарящи се модели в живота. Болестта е израз на дисбаланс, причинен от емоционален конфликт. Да се осъзнае въздействието на мисълта, емоциите и програмирането на мозъка върху биологичното функциониране на човешкото същество е от съществено значение, за дa се разбере смисъла на събитията в живота ни и на действащите сили, които ги пораждат. Обучение при Мари-Жинет Ро (в основата на нейната работа стоят концепцията на д-р Клод Саба, германската нова медицина на д-р Хамер и биопсихогенеалогията на Жерар Атиас). 

Обучение и семинар по Епигенетика с проф. д-р Брус Липтън, световно признат клетъчен биолог. Епигенетиката е наука, която изучава влиянието на околната среда върху гените и поведението на клетката. Докато генетиката обяснява как гените определят и влияят на нашата биология, епигенетиката показва точно обратното – как външната среда и емоционалния път, по който я възприемаме влияят върху нашия организъм. 

Завършила е Предучилищна Педагогика и Психология, Право и Публична администрация.

Завършва магистратура “Психология на развитието” в НБУ.

Десислава е с богат професионален опит, в т.ч. педагог, юрист, бизнес медиатор и изпълнителен директор на водещи компании в България с международно бизнес управление. Опитът й включва над 20 години работа свързана с обучение и управление на хора, който й показва, че високият коефициент на интелигентност не е критерии за здраве, щастие и успешно управление на бизнес. Именно емоционалната интелигетност е ключът към всичко, за което мечтаем. Вярва, че чрез развитието на емоционалната интелигентност, хората могат да постигнат пълноценно и автентично общуване, да водят по-щастлив живот, да подобрят личните си взаимотношения и професионалните си резултати.

Накратко: Десислава умее бързо да прочита тригърите на хората и спомага процеса на трансформация.

През 2017 г. основава Академия за Емоционална Интелигентност (АЕИ) с желанието да направи емоционалните умения по-широко достъпни за тези, които искат да научат повече за тях и вървят по пътя на осъзнаването.

Мисията на АЕИ е да помага на хората да подобрят живота си, чрез развиване на емоционални компетенции и умения, защото обществото ни има нужда да стане по-здраво, със силни ценности, по-състрадателно, с повече осъзнати родители, да се научим да се обичаме, да бъдем емпатични, да има повече усмихнати и здрави хора със сбъднати мечти...

ВСИЧКО ЗАПОЧВА ОТ НАС И ВСЯКО НЕЩО, КОЕТО Е ОСЪЗНАТО - ВЕЧЕ НЕ Е СЪДБА!


Свързани страници

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.