СТОП на Емоционалното насилие!ЩОМ НЕ МЕ БИЕ, ЗНАЧИ ВСИЧКО Е НАРЕД...
Повечето хора знаят какво е физическо насилие, но когато става дума за емоционално насилие, са склонни да го приемат по-скоро като нещо „нормално”.

Най-срещаният сценарий за емоционално насилие е в личните отношения, в които мъжът е насилник, а жената е жертвата. Всъщност науката казва, че мъжете и жените могат да бъдат емоционални насилници в еднаква степен. Истината е, че емоционално насилие често има във всеки вид взаимоотношения – между родител и дете, между приятели, между роднини, на работното място.

Жертвите на насилие твърде често не възприемат малтретирането като насилие. Те развиват механизми за справяне за да могат да се справят със стреса, но последствията от дългосрочно емоционално насилие могат да причинят тежки емоционални травми, депресия, тревожност и посттравматично стресово разстройство.

В живота на всеки човек идва онзи критичен момент, когато трябва да се изправи срещу истината. Сблъсквайки се с нея, можете да избягате и да се скриете, като я отричате, или да се изправите в лице със своята истина, да я приемете и да станете по-силни!

ВАШИЯТ ЖИВОТ Е ЦЕНЕН, БЪДЕТЕ ОСЪЗНАТИ!

Семинарът включва отворена беседа с лектора, след представяне на теоритичната част.
____________________________________________________________
ЛЕКТОР: Десислава Дамянова е водещ експерт по Емоционална интелигентност, Езикът на тялото и Микроизражения в България. Обученията си в тези области получава в Манчестър и Лондон.

Тя е единственият в България асоцииран сътрудник към Paul Ekman International и лицензиран за предоставяне на официалните методи за обучение на д-р Екман. Експерт в “Емоционални умения и компетенции”, което включва умения да чете микроизражения, езикът на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционален профил, емоционална времева линия. Съвкупността от тези умения е в основата на емоционалната интелигентност!

Сертифицирана в “Оценка на истината и доверието”, в Paul Ekman International и е експерт в анализирането на психологическите процеси на хората, които лъжат и разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Експерт в невербалното поведение и разкриване на истината и лъжата.

Сертифицирана в тестване, анализ и оценка на най-добрия тест за емоционална интелигентност – MSCEIT, създаден от световни психолози дали термина EQ на света.
Член на световната организация International Society for Emotional Intelligence.
____________________________________________________________
Място на провеждане:
В залата на академията - бул. "Витоша" 50, ет. 1.
Входът е откъм ул. "Неофит Рилски".

Цена за участие: 30 лв.
За двама участници: 50 лв.

Местата в залата са ограничени. Заявката за участие е активна само при записване по имейл или предварително заплащане.

За записване:
Изпратете имейл на: info@eiacademy.bg
Отбележете името и датата на семинара, вашите имена и тел за връзка.

За заплащане:
АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
IBAN: BG37UNCR70001523010469
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Семинар 21/10/19
Допълнителни пояснения: Имена на участника/участниците.

ВАЖНО:
1. При заплащане по банков път, моля изпратете ни имейл за да се свържем с вас преди събитието: info@eiacademy.bg
2. Ако желаете фактура, изпратете данните на посочения имейл.

За получаване на допълнителна информация: 0883 70 70 31.

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2018. All Rights Reserved.