Кой си ТИ и коя е твоята маска?Има пет основни травми, които ти пречат да бъдеш какъвто искаш да си. Ако искаш да разбереш какви травми имаш, кои са защитните ти маски и как да се справиш с тях, този семинар е за теб!

Всеки човек има травми, които се формират още в периода на ранното детство. Често в този период не са задоволени адекватно някои детски потребности, като любов, емоционална близост, приемане, общуване, внимание, грижа, топлина…

Всяко дете има нужда от любовта на родителите си и поради тази причина отговаря на очакванията им, защото ако не го направи, то няма да бъде достатъчно добро за обичта на обожествените родители.

В този процес на взаимодействие детето преживява болка. За да се справи с нея, то се примирява и накрая си създава нова личност, за да стане това, което другите искат от него. Така се формират душевни травми и прикриваме белезите от тях с различни социални маски.

Семинарът включва отворена беседа с лектора, след представяне на теоритичната част.
____________________________________________________________
ЛЕКТОР: Десислава Дамянова е водещ експерт по Емоционална интелигентност, Езикът на тялото и Микроизражения в България. Обученията си в тези области получава в Манчестър и Лондон.

Тя е единственият в България асоцииран сътрудник към Paul Ekman International и лицензиран за предоставяне на официалните методи за обучение на д-р Екман. Експерт в “Емоционални умения и компетенции”, което включва умения да чете микроизражения, езикът на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционален профил, емоционална времева линия. Съвкупността от тези умения е в основата на емоционалната интелигентност!

Сертифицирана в “Оценка на истината и доверието”, в Paul Ekman International и е експерт в анализирането на психологическите процеси на хората, които лъжат и разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Експерт в невербалното поведение и разкриване на истината и лъжата.

Сертифицирана в тестване, анализ и оценка на най-добрия тест за емоционална интелигентност – MSCEIT, създаден от световни психолози дали термина EQ на света.
Член на световната организация International Society for Emotional Intelligence.
____________________________________________________________
Място на провеждане:
В залата на академията - бул. "Витоша" 50, ет. 1.
Входът е откъм ул. "Неофит Рилски".

Цена за участие: 30 лв.
За двама участници: 50 лв.

Местата в залата са ограничени. Заявката за участие е активна само при записване по имейл или предварително заплащане.

За записване:
Изпратете имейл на: info@eiacademy.bg
Отбележете името и датата на семинара, вашите имена и тел за връзка.

За заплащане:
АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
IBAN: BG37UNCR70001523010469
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Семинар 14/10/19
Допълнителни пояснения: Имена на участника/участниците.

ВАЖНО:
1. При заплащане по банков път, моля изпратете ни имейл за да се свържем с вас преди събитието: info@eiacademy.bg
2. Ако желаете фактура, изпратете данните на посочения имейл.

За получаване на допълнителна информация: 0883 70 70 31.

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2018. All Rights Reserved.