Как говорим БЕЗ думи?ЕМОЦИИТЕ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СА ПО-СИЛНИ ОТ ВСЯКА ЛОГИКА!

Езикът на тялото издава нашите истински чувства...
Какво послание изпращаш с позата на тялото си? А какво “казваш” с микроизраженията си? Позната ли ти е репликата: "не е въпросът в това, какво каза, а как го каза"!? Познавате ли, когато ви лъжат? Родители, вие как разбирате своите деца, когато неосъзнават емоциите си, не могат да ги назоват или премълчават нещо?

Чрез този курс ще разберете как да извлечете максимума от езика на тялото си и как да "четете" позициите, жестовете и микроизраженията на друго лице! Невероятно умение, което всеки иска да има!

За кого е подходящ този курс? За абсолютно всеки!

* За родители – да разбират “скритите” или неосъзнати емоции на децата си.
* В личните взаимотношения, значително се подобрява комуникацията.
* В съвременния бизнес, защото да разчиташ езикът на тялото е ключово умение.

Курсът предоставя възможност да се придобият знания за разчитане на невербалната комуникация и да се затвърдят ценни умения за по-добри взаимотношения между служителите и успешна комуникация с клиентите, което ще спомогне при справянето с предизвикателствата на бизнес-средата.

Да владееш езикът на тялото е гаранция за по-добра комуникация в личните взаимотношения, мениджърски умения, водене на оперативки, продажби, презентационни умения, постигане на съгласие и договорни отношения.
Невероятно умение, което всеки иска да има!
____________________________________________________________

ЛЕКТОР: Десислава Дамянова е водещ експерт по Емоционална интелигентност, Езикът на тялото и Микроизражения в България. Обученията си в тези области получава в Манчестър и Лондон.

Тя е единственият в България асоцииран сътрудник към Paul Ekman International и лицензиран за предоставяне на официалните методи за обучение на д-р Екман. Експерт в “Емоционални умения и компетенции”, което включва умения да чете микроизражения, езикът на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционален профил, емоционална времева линия. Съвкупността от тези умения е в основата на емоционалната интелигентност!

Сертифицирана в “Оценка на истината и доверието”, в Paul Ekman International и е експерт в анализирането на психологическите процеси на хората, които лъжат и разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Експерт в невербалното поведение и разкриване на истината и лъжата.

Сертифицирана в тестване, анализ и оценка на най-добрия тест за емоционална интелигентност – MSCEIT, създаден от световни психолози дали термина EQ на света.
Член на световната организация International Society for Emotional Intelligence.
____________________________________________________________
Място на провеждане:
В залата на академията - бул. "Витоша" 50, ет. 1.
Входът е откъм ул. "Неофит Рилски".

Цена за участие в курса: 80 лв.
При участие на двама: 130 лв.
* В цената са включени материали и кафе паузите.

Местата за курса са ограничени. Заявката за участие е активна само при заплащане, което може да направите на място в академията или по банков път:
АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
IBAN: BG37UNCR70001523010469
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Целодневен курс" Езикът на тялото".
Допълнителни пояснения: Имена на участника/участниците.

* При заплащане по банков път, изпратете имейл за да можем да се свържем с Вас. е-mail: info@eiacademy.bg

За получаване на допълнителна информация: 0883 70 70 31

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2018. All Rights Reserved.