Емоционална пластичност? Що е то?Емоционалната пластичност е способността да се освободиш от напрежението, да се отпуснеш и да живееш с повече осъзнатост. Помага на хора с най-различни проблеми: негативна самооценка, преживяно дълбоко разочарование, огорчение, тревожност, депресия, склонност към отлагане, трудна приспособимост и много други.

Емоциите изваждат на повърхността стари истории, като смесват възприятието ни за случващото се в момента с болезнени минали преживявания.

Този курс може да ти помогне да се помириш с най-тежките си емоции, да развиеш умението да се наслаждаваш на взаимотношенията си, да постигаш целите си и да живееш пълноценно - тук и сега!

Емоционално скованите хора са във властта на негативни мисли, чувства и модели на поведение, които не са полезни и могат да доведат до психически проблеми като депресия и тревожни разстройства.

От друга страна, емоционално пластичните хора притежават гъвкавост на мислите и чувствата, която позволява да се реагира по оптимален начин на ситуациите от ежедневието.

Емоционално пластичните хора разбират, че животът не винаги е лек, но продължават напред, водени от ценностите, в които истински вярват, и преследват най-смелите си и неподвластни на времето цели! Да си емоционално пластичен е от ключово значение за благоденствие и успех. Как да го постигнете? Заповядайте да научите!

* За да усвоите по-лесно настоящето обучение, препоръчваме да посетите курса "Емоционална интелигентност за възрастни"
____________________________________________________________
ЛЕКТОР: Десислава Дамянова е водещ експерт по Емоционална интелигентност, Езикът на тялото и Микроизражения в България. Обученията си в тези области получава в Манчестър и Лондон.

Тя е единственият в България асоцииран сътрудник към Paul Ekman International и лицензиран за предоставяне на официалните методи за обучение на д-р Екман. Експерт в “Емоционални умения и компетенции”, което включва умения да чете микроизражения, езикът на тялото, глас, словесен стил, словесно съдържание, емоционални тригери, емоционален профил, емоционална времева линия. Съвкупността от тези умения е в основата на емоционалната интелигентност!

Сертифицирана в “Оценка на истината и доверието”, в Paul Ekman International и е експерт в анализирането на психологическите процеси на хората, които лъжат и разпознава скритите прояви на емоциите, чрез микроизраженията на лицето. Експерт в невербалното поведение и разкриване на истината и лъжата.

Сертифицирана в тестване, анализ и оценка на най-добрия тест за емоционална интелигентност – MSCEIT, създаден от световни психолози дали термина EQ на света.
Член на световната организация International Society for Emotional Intelligence.
____________________________________________________________
Място на провеждане:
В залата на академията, бул. "Витоша" 50, ет. 1.
Входът е откъм ул. "Неофит Рилски".

Цена за участие в курса: 80 лв.
При участие на двама: 130 лв.
* В цената са включени материали и кафе паузите.

Местата за курса са ограничени. Заявката е активна само при получено плащане, което може да направите на място в академията или по банков път:
АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
IBAN: BG37UNCR70001523010469
BIC: UNCRBGSF
Основание за плащане: Курс "Емоционална пластичност"
Допълнителни пояснения: Имена на участника/участниците.

ВАЖНО:
1. При заплащане по банков път, моля изпратете ни имейл за да се свържем с вас преди събитието.
2. Ако желаете фактура, изпратете данните на посочения имейл.

За допълнителна информация:
info@eiacademy.bg или 0883 70 70 31

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2018. All Rights Reserved.