ЕИ и социални мрежи

Емоционалната интелигентност на работното място е необходима в много различни ситуации, включително при използването на социални медии.

Колко добре разбирате емоциите на другите при изпращане на съобщения на LinkedIn, Twitter или Facebook? Или дори когато пишете имейли?

В случая с емоционалната интелигентност разглеждаме колко лесно е да не разбирате другите, когато всичко, което имате, са несловесни писмени сведения за емоциите на хората и колко лесно това може да доведе до конфликт.

Да можеш да разбереш емоциите на другите означава да бъдеш точен в четенето на другите. Това не означава четене в нещо, което не е там...

Колко точни сте в четенето на емоциите на другите?

 

ОЦЕНЕТЕ ВАШАТА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ СЕГА

Искате да направите MSCEIT за да измерите емоционалната си интелигентност? Това е мярката за златен стандарт! За да научите как да направите теста Mayer-Salovey-Caruso-Emotional-Intelligence-Test и да получите обратна информация за резултатите от нашия управител, експерт по емоционална интелигентност - Десислава Дамянова, свържете се с нас.

РАЗВИЙТЕ СВОЯТА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ СЕГА

Предлагаме много уъркшопи, които да ви помогнат. Проверете програмата ни за предстоящи уъркшопи за емоционална интелигентност или за повече подробности, свържете се с АЕИ на 0883 70 70 31 или ни пишете info@eiacademy.bg

Развийте емоционалната си интелигентност сега и водете по-щастлив, по-продуктивен живот и подобрявайте работните си отношения, независимо дали сте с колеги, собственици или клиенти.

 

@ АКАДЕМИЯ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

Какво казват нашите клиенти

Запишете се за нашият бюлетин като оставите имейл адреса си
Copyrights © 2020. All Rights Reserved.